Beter leven op Vivafloors

Vivafloors wordt steeds bekender, en niet zomaar. Want deze collecties zijn niet te onderscheiden van de echte materialen waarop zij gebaseerd zijn. Wilt u prettig wonen of werken op een vloer van beton, hout, of een ander chique materiaal? Doe dat met de extra voordelen van duurzaamheid, betaalbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid zoals alleen pvc die biedt. Leve Vivafloors. Vraag de messcherpe offerte aan van PVC Vloertje.

Vivafloors volgens ons

De filosofie van Vivafloors sluit naadloos aan op die van PVC Vloertje: betaalbare kwaliteitsproducten op maat moeten toegankelijk zijn voor iedereen. U kiest bij ons dan ook uit alle mogelijke sferen, kleuren en structuren. En als geen ander begrijpen wij hoe nauwkeurig u uw vloer wilt uitkiezen. Hiervoor geven wij u dan ook advies gebaseerd op jarenlange ervaring in het leveren en installeren van kwaliteitsvloeren bij particulieren en bedrijven. Vertrouw op ons scherpe oog voor detail. Ontdek onze brede collecties waaronder Vivafloors.

Vivafloors: echt iets voor u

Vivafloors hoort bij u. Kenmerkend voor Vivafloors is dat de collecties compleet zijn afgestemd op de wensen van de individuele klant: voor ieder budget en ieder interieur is er wel een vloer waar je je thuis bij voelt, ook als het gaat om de voordelige aankoop hiervan. Er zijn lijmversies en klikversies, de kleuren en dessins variƫren van licht tot donker, midden, grijstint, eiken, naaldhout en beton. De plankdikten zijn kort en breed, of juist lang (182 cm) en smal.

Tips voor Vivafloors

Wat u echt moet zien:

De stoere eigentijdse betonlook van de lijmversie pvc-vloeren
De zwoele kleuren en realistische embossing van de naaldhoutplanken
Het chique dessin van de eiken pvc-vloeren
De absolute bodemprijzen die u hiervoor betaalt hier bij PVC Vloertje