Stijlvol wonen of werken met TFD

TFD laat zien hoe ver pvc-vloeren ontwikkeld zijn. Natuurlijk: ze zijn duurzaam, slijtvast en gemakkelijk schoon te maken. Maar ook zijn ze zeer fraai en realistisch. U ziet gewoon geen verschil tussen TFD en een vloer van echt beton, hout of natuursteen. Deze collecties wilt u dan ook ontdekken. Zeker bij PVC Vloertje, waar u iedere vloer van TFD zo voordelig mogelijk koopt. Vraag nu maar eens vrijblijvend een offerte bij ons aan.

TFD is voor iedereen

TFD is een breed inzetbaar merk. Want het combineert zijn 3 millimeter en 0,7 millimeter dikke toplaag met uiteenlopende dessins. Zo is er voor elk wat wils, maar zijn de vloeren gelijktijdig geschikt voor zowel professionele als privéomgevingen. Dus zoekt u een vloer met professionele uitstraling voor uw bedrijf of kantoor, dan zoekt u TFD. Zoekt u een vloer voor de eigen sfeer in uw huis, dan zoekt u TFD.

Over ons

Bij pvc-vloertje kiest u uit alle mogelijke kleuren, structuren en sferen. Tegelijk begrijpen wij als geen ander hoe nauw het luistert de juiste vloer uit te kiezen en installeren. Daarom bieden wij u advies vanuit jarenlange ervaring in het leveren en installeren van TFD en andere collecties bij bedrijven en particulieren. Wij hebben een scherp oog voor detail en een brede collectie waarin wij u snel wegwijs maken. Zo kiest u voor de perfecte combinatie tussen comfort, kwaliteit, duurzaamheid en prijs.

Ontdek TFD

Past TFD bij u? Zoekt u een herkenbaar natuurgetrouw product, met hout- of stenen dessin, of juist een modern en egaal dessin? Hiervoor bewondert u ons assortiment. Want dan ziet u hoe voordelig deze zijn geprijsd. Alle reden voor het aanvragen van onze offerte. Doe dat nu en merk op dat u het voordeligste adres voor TFD-vloeren gevonden heeft.