1. Home
  2. Over ons
  3. Werkwijze
  4. Aktie
  5. Offerte
  6. Contact

Dank u wel voor het bezoeken van  PVC-Vloertje.nl


specialist in pvcstroken-vloeren
Pvc-vloertje.nl denk met u mee

U bent op zoek naar een pvcvloer? Heeft u alle mogelijkheden op een rij? En weet u ook wat de nieuwe trends en ontwikkelingen zijn? Wij helpen u graag! Daarom vindt u op deze website alles wat u wilt weten over de vloer van de toekomst.

PVC vloeren zijn de vloeren van de toekomst. De vraag naar deze kunststofvloeren neemt enorm toe. U heeft een vloer op maat die past in uw eigen wensenpakket. Onze specialisten komen al jaren bij de klanten over de vloer. Hierdoor kunnen wij als geen ander aansluiten bij uw specifieke wens en zorgen wij voor uw unieke vloer.

Genieten van uw huis, een mooi kantoor of een praktische ruimte? Alles is mogelijk!

U kunt kiezen uit verschillende sferen, structuren en kleuren. PvcVloertje.nl biedt u pvc vloeren die dat mogelijk maken. De vloer vraagt weinig onderhoud en is gemakkelijk schoon te houden. Wij weten als geen ander dat het plaatsen van uw pvc vloer nauw luistert. Wij hebben oog voor detail en u heeft een vloer die jarenlang meegaat. Daarnaast staat uw vloer garant voor comfort en kwaliteit.

Wij adviseren en leveren kunststofvloeren in; woningen, kantoren, magazijnen, winkels, showrooms, garages, productie-industrieën en werkplaatsen.

U krijgt niet alleen de vloer die u wenst, maar ook de service en aandacht die u verwacht.