1. Home
  2. Over ons
  3. Werkwijze
  4. Aktie
  5. Offerte
  6. Contact

Een ontdekking: de klasse van Moduleo

Als u vinylvloeren zoekt, raakt u snel bekend met de naam Moduleo. Niet voor niets: deze luxe vloeren combineren de schoonheid van de authentieke natuurproducten hout en steen met de onverwoestbare duurzaamheid van innovatief vinyl. Zo woont en werkt u in de sfeer van echte klasse, maar met de praktische voordelen van vinyl. Hier pakt u uw grootste voordeel: PVC Vloertje levert ze voor de laagste prijzen. Vraag hiervoor nu een offerte bij ons aan.

Waar u Moduleo van moet kennen

Moduleo is een van de beste merken die deze markt te bieden heeft. Vandaar dat hun producten grote populariteit genieten. Zo vindt u vloeren van Moduleo terug in uiteenlopende ruimten. Zoals bedrijfspanden, woonhuizen en zelfs overheidsgebouwen. Voor al deze en vele andere omgevingen bestaan dus geschikte vloeren.

De afwerkingen zijn dan ook divers: schitterende hout- en steeneffecten zijn een productgamma op zich. Je staat versteld van de kwaliteit in afwerking, of het nu gaat om dennen, esdoorn, eiken, iep, teak, wengé, beton, leisteen, blauwe steen of graniet. Die vindt u allemaal terug in de vier verschillende productassortimenten van Moduleo: Impress, Moods, Select en Transform.

Extra voordelig: gratis leggen

PVC Vloertje maakt zijn producten van Moduleo graag extra voordelig. Hiervoor hanteren wij niet alleen de allerlaagste prijzen, maar bieden wij ook de mogelijkheid tot gratis installatie. Deze wordt uitgevoerd door ervaren vakmensen, zodat uw Moduleo-vloer straks perfect ligt. Dit ziet u meteen aan de afwerking. De aansluitingen, randen en hoeken liggen naadloos. Een bijkomend voordeel: uw hoeft geen beroep te doen op de tijd en energie van uw vrienden en familie.